Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Kinna IF P-07

Följ

P-07

Följ oss för uppdateringar
Följ
Kinna IF
Fotboll
P-07
Pojkar, Div 14 Bollebygd - Kompísligan

Match

Sandareds IF Grön

Sandevi
15 maj 2016
16:00

Kinna IF Blå

Referat

Referat: Sandareds IF Grön - Kinna IF Blå

Totala kontrasten mot förra veckans värmebölja ledde till att underställen åkte fram igen när vi begav oss till Sandevi i Sandared. Väl på plats konstaterade grabbarna snabbt att det var en betydligt mindre plan än den vi är vana vid från Viskavallen.

På denna lilla planen pratade vi om att det var extra viktigt att utnyttja kanterna för att det inte skulle bli allt för grötigt i mitten och det gjorde killarna med bravur. Vi fick se ett trevligt passningsspel och Sandared fick till en början ägna sig mycket åt försvarsspel. Ju mer matchen led så kom Sandared högre upp i banan och lyckades även vinna den sista perioden, kul att se att man inte gav upp trots att siffrorna rann iväg.

Roligast idag tycker vi ledare det var att höra hur killarna pratade med varandra på plan och de som satt på bänken hejade och peppade på ALLA när dom spelade. Även skönt att se att killarna nu även "kommit" på att målvakten är med i spelet även när vi har bollen och passade många gånger hem till denne som startade om spelet förnämligt. Det tyder på en trygghet bland backarna att veta att man litar på sin sista utpost.

Härligt kämpat killar och tack Sandared för bananerna efter matchen, en snygg gest!

// Ledarna

Andra möten i serien